Muistatko tämän minusta?

Tämä sivusto Iida-Eveliina.fi on luotu pian Fitnessmallivoittoni jälkeen. Voitin kyseisen kilpailun vuonna 2011. Kilpailussa etsittiin sporttista esikuvaa hyvillä sosiaalisilla taidoilla. Fitnessmallin tehtävin kuului monenlainen markkinointi, niin tuotteiden kuin vaatteidenkin osalta. Tällä sivustolla pidin omaa motivaatioblogia sekä täältä löytyi mm. portfolio mallikuvista.

Ensimmäiset suosittelijavideot julkaistu!

Löydät ensimmäiset suosittelijavideot YouTube -kanavaltani: Iida-Eveliina Rantalainen

Osaamisen ja yrittäjyyskasvatuksen työryhmä - Uudenmaan Yrittäjät

Olen vuoden alusta kuulunut Uudenmaan Yrittäjien osaamisen ja yrittäjyyskasvatuksen työryhmään. Eilen torstaina meillä oli ryhmän toinen kokous.

Onko metsästäminen eettisesti oikein?

Metsästämisen voi tehdä mielestäni eettisesti sekä oikein, että väärin. Jos syy metsästää on eläinten tappaminen, on syy väärä. Kannatan kuitenkin metsästystä, kun syyt ovat oikeat.

Mikä on Paternosterhissi?

Miltä näyttää Suuren Valiokunnan huoneessa? Entä missä on Saulin entinen paikka? Näihin kaikkiin kysymyksiin saat vastauksen tältä videolta!

Ensitreffit Vaalitoimistolla

Tässä se tulee, uudenlainen Speed Dating -konsepti Ensitreffit Vaalitoimistolla! Nyt voit treffata eduskuntavaaliehdokkaan kasvotusten ystävänpäivän kunniaksi!

Miksi Sinun kannattaa äänestää juuri minua

Erilaisissa vaalitilaisuuksissa kysytään aina "Miksi sinua tulisi äänestää?". Tässä kirjoituksessa kerronkin, miksi minä olen hyvä ehdokas ja miksi minua kannattaa äänestää. Tärkeimmät vahvuuteni ovat uteliaisuus, järki ja tunne.

Tapetilla vanhusten hoito

Vanhusten huonolaatuinen hoito on noussut suureksi puheenaiheeksi lähipäivinä, kun kävi ilmi Esperi Caren laiminlyönnit henkilöstöpuolella sekä hoitopalveluissa. Selvitysten mukaan laiminlyöntejä on tapahtunut myös muiden hoivayritysten piirissä. Hyvä puoli on se, että asia tuli esiin. Keskustelu vauhdittakoon vanhuspalveluiden kehittämistä selvästi parempaan suuntaan.

Itsekkäästi lapseton

Olen nuori nainen ja juuri siinä iässä, jossa pitäisi perustaa perhe. Monen mielestä olisin voinut perustaa perheen jo vuosia sitten, onhan minulla ollut mieskin jo pidemmän aikaa.

Kampanjan avaus

Kampanjan avaus -tapahtumaa vietettiin lauantaina 19.1.2019 Kaupakeskus Willassa Hyvinkäällä. Perjantaina vietimme kuitenkin mukavan hetken vähän pienemmällä porukalla kampanjan avauksen "etko" -tilaisuudessa Hyvinkään Bar Crafterssissa!