Ympäristöasiat ovat olleet syyni lähteä politiikkaan. Haluan vaikuttaa ympäristöasioihin isommin, kuin vain omilla valinnoillani arjessa. Ilmastonmuutoksen torjunta on näissä kevään 2019 vaaleissa yksi kärkiteemoistani.

Blogissa lisää:
Ympäristö- ja ilmasto-ohjelma

Olen sydämeltäni yrittäjä. Olen kasvanut yrittäjäperheessä ja olen mukana useammassa yrityksessä. Yrittäjyys on hyvä elämäntapa, se kannustaa työhön ja palkitsee ahkeruudesta. Yrittäjyyttä ja yrittäjänä menestymistä pitää helpottaa.

Lue lisää:
Työllistäminen, uhka vai mahdollisuus?

Ammattiosaamiseni on hyvinvointi-, liikunta- ja terveysalalta, valmistun tämän vuoden aikana fysioterapeutiksi. Uskon siis täysillä ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon, kuntouttavaan työotteeseen ja niiden tuomiin säästöihin. Tarvitsemme vastuullisuutta terveysajatteluun, niin yksilön kuin yhteiskunnankin tasolla.

Blogikirjoitukseni:
Vastuullisuutta terveydenhuoltoon, vastuullisuutta terveysajatteluun

3 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Kärkiteemani vaaleissa 2019, mukana vihreät arvot. […]

  2. […] maailman parhaan kampanjapäällikön, meinaan Hautamäen Jyrin! Aiheena kampanjan alkutaival, kärkiteemat ja miten tästä eteenpäin. Seuraavilla kerroilla tulossa vierailuja mm. hyvinkääläisiin […]

  3. […] varten jaettavaksi. Flyereistä löydät lisätietoa edellisestä kirjoituksestani “Kärkiteemani kevään 2019 eduskuntavaaleissa“. Ja tämän tekstin myötä käynnistetään myös […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *