Kuntavaalit

Vaalitulos on nyt virallinen

Ensimmäiseksi haluan kiittää minulle äänensä antaneita lämpimästi. Kiitos, että luotitte kykyyni hoitaa yhteisiä asioitamme!

Valitettavasti vaalien tulos ei kuitenkaan ollut osaltani toivottu ja jäin varavaltuutetuksi tällä kertaa. Olen kuitenkin äärimmäisen iloinen puolueemme hienosta tuloksesta ja valtuustoryhmämme uudesta kokoonpanosta. Voin aidosti luottaa, että he tekeävt hyviä päätöksiä, vaikka en itse nyt tuohon joukkoon aktiivisesti kuulukaan.

Aamupostin toimittaja soitti minulle maanantaina ja kysyi onko olo haikea. Olo ei ole haikea, sillä olen iloinen esimerkiksi isäni vaalituloksesta, puolueen kannatuksesta sekä uusien tunnollisten valtuutettujen mukaanpääsystä. Olen kuitenkin pettynyt tulokseen, tottakai, sillä lähdin näihin vaaleihin mukaan päästäkseni valtuustoon. Kuten serkkuni viisaasti sanoi, että jos ei olisi yhtään pettynyt, ei ehkä haettu paikka olisi ollut tarpeeksi haluttu ja ansaittukaan. Tästä olen täysin samaa mieltä!

Tapanani ei kuitenkaan ole jäädä menneeseen harmittelemaan, vaan astua asian käsiteltyäni rohkeasti eteenpäin ja niin aion tälläkin kertaa tehdä. Tämä tulos tuo varmasti jotain hienoa ja uutta elämääni, vaikken tiennyt sitä tarvitsevanikaan. Tiedän myös, että tapoja vaikuttaa on erilaisia ja aionkin panostaa niihin nyt toisella tapaa.

Olen todella kiitollinen siitä, että sain luottamuksen neljä vuotta sitten päästä oppimaan päätöksenteosta ja olen mielestäni tuon mandaatin hyödyntänyt tehokkaasti. Olen valtuustokauteni aikana ollut aktiivinen, halunnut oppia, kysynyt, tutustunut moniin ihmisiin sekä pyrkinyt hyvin aktiivisesti eteenpäin. Koen, että olen tehnyt paljon hyvää viimeisten neljän vuoden aikana puolueelle ja yhteiskunnalle, joten en voi kuin siirtyä uuden valtuuston tieltä hyvillä mielin ja ylpeänä sivummalle. Tein vaikuttamis- ja vaalityötä ollen rehellisesti minä ja sen vuoksi en vaihtaisi mitään.

Haluan onnitella vielä kerran uutta valtuustoa. Onnea ja menestystä päätöksentekoon!

Loppuun lainaus Instagram -päivityksestäni:

Suuri kiitos kaikille äänestäjilleni! 🙏🏻 Vaaleihin lähdettäessä töitä tehdään aina koko puolueen yhteisen hyvän eteen (Eikä puolueella mennykään yhtään pöllömmin! 🦉), vaikka maalina pidetäänkin usein vain läpipääsyä. Tuo maali jäi nyt saavuttamatta, kuten eduskuntavaaleissakin kaksi vuotta sitten. Silloinen pettymys kuitenkin opetti, että yhden vaihtoehdon sijaan voi saada jotain vielä hienompaa. Minulle se oli lapsi! Eikä muuten harmita enää yhtään, etten silloin päässyt läpi. Aika näyttää mitä tästä sitten seuraa…! 🤪

@iidaeveliinar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *