NAVETTAJOOGA

Navettajooga – Iida-Eveliina Rantalainen

NAVETTAJOOGA – Pienryhmä

Navettajooga on perustason rauhallinen flowjoogatunti, joka sopii kaikille. Tunti kehittää kehon liikkuvuutta, rangan liikkeitä, kehon voimaa sekä mielenrauhaa.

Tunnin alkupuolella keskitymmeerityisesti selkärangan tukea ja liikkuvuutta lisääviin harjoituksiin, mutta myös lempeästi kehon muuta voimaa kehittäviin joogaliikkeisiin. Vahvistavien harjoitusten jälkeen rauhoitumme edelleen venytyksiin ja loppurentoutukseen.

Navettajooga järjestetään pienryhmätunteina (max 9 asiakasta + ohjaaja). Ryhmään on ennakkoilmottautuminen iidaeveliinar (at) gmail.com. Ilmottautumisen yhteydessä voit kertoa mahdollisista asento- tai liikerajoituksista, jolloin osaan ottaa ne paremmin huomioon tuntien suunnittelussa.


Navettajooga – SYKSY 2022

Aika: Ryhmä I tiistaisin 6.9. alkaen klo 19-20 (6.9.11.10.) ja Ryhmä II lauantaisin klo 9.30-10.30 22.10.-26.11.

Paikka: Lottalan Navetta, 04380 Tuusula
Hinta: Ennakkomaksu 115e / 6 kertaa
Ohjaaja: Iida-Eveliina Rantalainen (fysioterapeutti, AMK)
Ilmoittautuminen ja lisätiedot: iidaeveliinar (at) gmail.com
Tarvikkeet: Ulkoliikuntavaattteet, jooga-alusta


Lottalan Navetta – Iida-Eveliina Rantalainen

Lottalan Navetta

Lottalan Navetta on vuonna 1945 valmistunut vanha Mutasuon tilan navetta, jonka Karjalan evakkoina Tuusulaan tullut Lottasen perhe rakensi pian muuttonsa jälkeen tälle Vanhankylän kartanon maista lohkotulle tilalle. 2000 -luvulla navetta on remontoitu täysin, vanhaa kunnioittaen. Alakerran jykevien kiviseinien suojassa olleet vanhat eläintenpitotilat ovat nykyään asumiskäytössä ja navetan ylinen on toiminut lähivuosina lähinnä juhlatilana.

Ylinen on nyt muokattu liikunnanohjaukseen sopivaksi idylliseksi tilaksi, joka on herännyt uudella tavalla henkiin keväällä 2022 alkaneiden joogaryhmien myötä.

Lottalan navetsn ylinen on kuitenkin alkuperäiseen tapaan edelleen viileää tilaa, jonka vuoksi ryhmille on pakkasvaraus. Lämmitämme kuitenkin tilaa infrapuna -lampuilla.

Tervetuloa Lottalan tilalle! Olemme innoissamme, että navetan ylinen on herännyt joogaryhmien myötä uudella tavalla eloon!

Lue lisää: Äitiysjooga