Hyvää lokakuuta ja tervetuloa uudistuville sivuilleni!

Olen Iida-Eveliina Rantalainen, Hyvinkään kaupungin ensimmäisen kauden kaupunginvaltuutettu. Edustan äänestäjiäni Kokoomuksen riveissä ja toimin ryhmämme ensimmäisenä varapuheenjohtajana.
Innostuin vaikuttamistyöstä syksyllä 2016 kun minulle oli kertynyt kokemusta yrittäjyydestä ja olin seurannut entistä aktiivisemmin Suomen ympäristöpolitiikkaa.
Aloitin vaikuttamistyön paikallisen yrittäjäjärjestön kautta ja pääsinkin Hyvinkään Yrittäjien hallitukseen vuoden 2017 alusta. Minua kiinnosti suuresti myös kevään 2017 kuntavaalit, sillä ajatus vaikuttamisesta sytytti minut täysillä. Sain perheeltäni  ja puolueeltani niin mahtavan tuen heti alusta alkaen, että päätin lähteä mukaan. Tulos oli hieno!
Tiesin kuitenkin jo silloin kuntavaalien aikaan, että haluaisin vaikuttaa koko maatamme koskeviin asioihin. Oli siis selvää että eduskuntatyö kiinnostaa minua jossain vaiheessa.
Tähän avautuikin mahdollisuus odotettua nopeammin hyvän kuntavaalituloksen myötä. Hyvinkään Kokoomuksen kevätkokouksessa 2018 yhdistys valitsi minut yhdessä Jaakko Rainion kanssa eduskuntavaaliehdokkaikseen. Hyvinkää saa perinteisesti ainakin yhden ehdokaspaikan, mutta Kokoomuksen Uudenmaan piiri päättää tänään lauantaina 27.10. saisimmeko mahdollisesti tänä vuonna kaksi ehdokaspaikkaa erottuvien profiiliemme ansiosta.
Ehdokkuus ei ole siis vielä varmaa, mutta silti olen tässä jo täysillä mukana. Kirjoitinhan jo aiemmin, että eduskuntatyö on joka tapauksessa tavoitteeni vaikuttamistyössä jota teen. Toivon siis että minulle syntyy mahdollisuus ehdokkuuteen ennemmin tai myöhemmin. Nyt teen töitä eduskuntavaalien 2019 eteen, joskin se voi olla pohjatyötä myös seuraaviin vaaleihin. Tänään se selviää!
Kävi miten kävi, aion kuitenkin päivittää kuulumisiani tältä vaikuttamistyön saralta aktiivisemmin tässä blogissa sekä youtubessa. Seuraavissa päivityksissä tulen mm. avaamaan politiikassa tähän mennessä oppimiani asioita sekä ajatuksiani siitä miksi sopisin kansanedustajaksi. Tervetuloa matkaan!
Iida-Eveliina
Youtube
Voit seurata minua myös
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *