Iida-Eveliina

Tervetuloa sivuilleni!

Olen Iida-Eveliina Rantalainen, 31 -vuotias fysioterapeutti (AMK) ja pitkän linjan liikunnan ammattilainen. Liikunnan ja terveysajattelun lisäksi elämääni vahvasti kuuluvat perhe, koirat, luonto sekä yrittäminen sen monissa muodoissaan aina sijoittamisesta maatalouteen ja videopeleihin.

Perustaessani ensimmäistä yritystä 20 -vuotiaana heräsi kiinnostukseni yhteiskunnallista vaikuttamista kohtaan, sillä minulle syntyi ideoita kuinka ennaltaehkäisevällä terveydenhuollolla ja kuntoutuksella voitaisiin säästää yhteiskunnallisia verovaroja. Sen lisäksi askel yrittäjyyteen oli opettavainen. Nuorena ja uutena yrittäjänä heräsi myös kriittisyyteni turhaa ja liiketoimintaa moninkin tavoin hidastavaa lainsäädäntöä kohtaan.

Olenkin ollut mukana Hyvinkään Yrittäjien hallituksessa ( 2017-2020) ja Hyvinkään kaupunginvaltuustossa ensimmäisen kauden valtuutettuna (2017-). Kaupunginvaltuutettuna edustan ryhmääni opetuslautakunnassa sekä varajäsenenä kaupungin hallituksessa.

Ensimmäinen kauteni kaupunginvaltuustossa on ollut opettavainen, mutta paljon on vielä opittavaa. Erityisesti kuluva vuosi on ollut mieleinen sen työntäyteisyyden vuoksi. Olen tällä hetkellä valtuustoryhmämme puheenjohtaja ja sen vuoksi sain vetää poliittisia neuvotteluja kestävän talouden ohjelmaa koskien. Pääsin ryhmäpuheenjohtajana myös uuden kaupunginjohtajan valintaryhmään. Töitä on tehty ja sekös on ollut minulle mielekästä. Haluan jatkossakin tehdä töitä kaupunkimme hyväksi ja oppia paljon lisää. Siis olen mukana kuntavaaliessa 2021!

Vuoden 2021 kuntavaalien vaalipäivä on sunnuntai 13.6.2021. Ennakkoon voit äänestää kotimaassa 26.5. – 8.6.2021. Muista äänestää, sillä vain äänestämällä voit vaikuttaa!