Uncategorized

Miksi Yrittää?

Miksi Yritän? – Yrittäjänpäivänä 5.9.2020

Aluksi yrittäjyys oli minulle vapautta tehdä työtä rakastamallani alalla. Pystyin yrittäjänä vaikuttamaan paremmin osaamistani vastaavaan tulotasoon sekä laajentaa työtehtäviäni.

Nyt 10 vuoden jälkeen yrittäjyys on minulle edelleen vapautta. Vapautta rakentaa työtehtäväni ja tuloni erilaisilta aloilta ja monenlaisista tehtävistä eri yritysten avulla.

Olen ennenkin todennut, että yrittäjyys on vapauden lisäksi vastuuta. Vastuukin tekee yrittäjyydestä mielenkiintoista, koska se kasvattaa ja kehittää. Vastuita on monenlaisia; esimerkiksi vastuuta palveluista, asiakkaista, henkilökunnasta ja taloudesta.

Hyvinkään Yrittäjät ry:n ylpeä varapuheenjohtaja

Yrittäjyys on minussa syvällä, koska olen kasvanut siihen. Meidän perhe on aina ollut yrittäjäperhe. Olen aina ollut ylpeä vanhempieni yrittäjätarinasta, siitä kuinka tekemällä voi saavuttaa paljon ja päästä pitkälle, jopa toteuttaa unelmia.

Mulla on niin vahva usko yrittäjyyteen, että haluan olla osaltani edistämässä ja myös helpottamassa yrittäjyyttä. Kannustaa siihen. Ne ovatkin tärkeimmät syyt, jonka vuoksi innostuin lähtemään mukaan vaikuttamaan myös yhteiskunnallisesti. Ensin innostuin yrittäjäjärjestön toimintaan mukaan lähtemisestä, sitten politiikkaan.

Yrittämällä on oikeasti mahdollista vaikuttaa. Ensin omaan ja asiakkaiden elämään, mutta myös laajemmin. Sen vuoksi arvostan jokaisen yrittäjän korkealle. Hyvää yrittäjän päivää! Yrittäjä sinä olet tekijä ja vaikuttaja. Sinä olet kultaa!

Yrittäjähän tekee mielellään kauppaa myös yrittäjän päivänä. Tämän päivän Lottalan Hunajan liikkuva toimipiste olikin Villa Sahiksessa, jossa Hyvinkään Yrittäjät ry juhlisti yrittäjän päivää.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *