ÄITIYSJOOGA

Äitiysjooga – Iida-Eveliina Rantalainen

ÄITIYSJOOGA – Pienryhmä

Äitiysjooga on rentouttava, odottavaa kehoa lempeästi vahvistava ja synnytykseen valmistava joogatunti. Äitiysjooga sopii kaikille äideille, joilla on hieman liikuntataustaa, raskauden kaikissa vaiheissa.

Aloitamme tunnin lempeillä selkärankaa lämmittävillä liikkeillä. Vahvistamme sen jälkeen kehon tärkeitä tukilihaksia ja rauhoitumme loppua kohden keskittyen kehon liikkuvuuteen, lihasten ja mielen rentoutukseen sekä hengitykseen.

Äitiysjoogassa tehtävät harjoitukset on suunniteltu auttamaan äidin odottavan kehon asennonmuutoksissa. Tunnilla huomiota kiinnitetään erityisesti selän ja lantion alueen sekä syvien lihasten, kuten lantionpohjan, toimintaan. Äitiysjoogassa myös valmistelemme kehoa synnytykseen opetellen rentoutumaan ja hengittämään.

Äitiysjooga järjestetään turvallisesti pienryhmätunteina (max. 9 asiakasta + ohjaaja), jonka vuoksi ryhmään on ennakkoilmottautuminen 7.3. mennessä iidaeveliinar (at) gmail.com. Ilmottautumisen yhteydessä voit kertoa lasketun aikasi sekä mahdollisista kiputiloista tai muista toiveista, jolloin osaan ottaa ne paremmin huomioon tuntien suunnittelussa.

Äitiysjooga – KEVÄT 2022

Aika: Tiistaisin kello 18-19, 15.3.-3.5. (Poislukien pääsiäsviikko 12.4.)
Paikka: Lottalan Navetta, Tuusula
Hinta: Ennakkomaksu 115e / 7 kertaa
Ohjaaja: Iida-Eveliina Rantalainen (fysioterapeutti, AMK)
Ilmottautumisaika: 7.3. mennessä
Ilmoittautuminen ja lisätiedot: iidaeveliinar (at) gmail.com
Tarvikkeet: Ulkoliikuntavaattteet, jooga-alusta

Lottalan Navetta

Lottalan Navetta – Iida-Eveliina Rantalainen

Lottalan Navetta on vuonna 1945 valmistunut vanha Mutasuon tilan navetta, jonka Karjalan evakkoina Tuusulaan tullut Lottasen perhe rakensi pian muuttonsa jälkeen tällä Vanhankylän kartanon maista lohkotulle tilalle. 2000 -luvulla navetta on remontoitu täysin, vanhaa kunnioittaen. Alakerran jykevien kiviseinien suojassa olleet vanhat eläintenpitotilat ovat nykyään asumiskäytössä ja navetan ylinen on toiminut lähivuosina lähinnä juhlatilana.

Ylinen on nyt muokattu liikunnanohjaukseen sopivaksi idylliseksi tilaksi, joka herää uudella tavalla henkiin keväällä 2022 alkavien joogaryhmien myötä. Ylinen on kuitenkin alkuperäiseen tapaan edelleen viileää tilaa, jonka vuoksi ryhmille on pakkasvaraus. Ryhmien alkaessa varhain keväällä lämmitämme kuitenkin tilaa infrapuna -lampuilla.

Tervetuloa Lottalan tilalle! Olemme innoissamme, että navetan ylinen herää tänä keväänä joogaryhmien myötä uudella tavalla eloon!

Lue lisää: Navettajooga