NAVETTAJOOGA

Navettajooga – Iida-Eveliina Rantalainen

NAVETTAJOOGA – Pienryhmä

Navettajooga on perustason rauhallinen joogatunti, joka sopii kaikille. Tunti kehittää kehon liikkuvuutta, rangan liikkeitä, kehon voimaa sekä mielenrauhaa.

Tunnin alkupuolella keskitymmeerityisesti selkärangan tukea ja liikkuvuutta lisääviin harjoituksiin, mutta myös lempeästi kehon muuta voimaa kehittäviin joogaliikkeisiin. Vahvistavien harjoitusten jälkeen rauhoitumme edelleen venytyksiin ja loppurentoutukseen.

Navettajooga järjestetään turvallisesti pienryhmätunteina (max. 9 asiakasta + ohjaaja), jonka vuoksi ryhmään on ennakkoilmottautuminen 7.3. mennessä iidaeveliinar (at) gmail.com. Ilmottautumisen yhteydessä voit kertoa mahdollisista asento- tai liikerajoituksista, jolloin osaan ottaa ne paremmin huomioon tuntien suunnittelussa.


Navettajooga – KEVÄT 2022

Aika: Lauantaisin kello 11-12, 12.3.-30.4. (Poislukien pääsiäsviikko 15.4.)
Paikka: Lottalan Navetta, Tuusula
Hinta: Ennakkomaksu 115e / 7 kertaa
Ohjaaja: Iida-Eveliina Rantalainen (fysioterapeutti, AMK)
Ilmottautumisaika: 7.3. mennessä
Ilmoittautuminen ja lisätiedot: iidaeveliinar (at) gmail.com
Tarvikkeet: Ulkoliikuntavaattteet, jooga-alusta


Lottalan Navetta – Iida-Eveliina Rantalainen

Lottalan Navetta

Lottalan Navetta on vuonna 1945 valmistunut vanha Mutasuon tilan navetta, jonka Karjalan evakkoina Tuusulaan tullut Lottasen perhe rakensi pian muuttonsa jälkeen tälle Vanhankylän kartanon maista lohkotulle tilalle. 2000 -luvulla navetta on remontoitu täysin, vanhaa kunnioittaen. Alakerran jykevien kiviseinien suojassa olleet vanhat eläintenpitotilat ovat nykyään asumiskäytössä ja navetan ylinen on toiminut lähivuosina lähinnä juhlatilana.

Ylinen on nyt muokattu liikunnanohjaukseen sopivaksi idylliseksi tilaksi, joka herää uudella tavalla henkiin keväällä 2022 alkavien joogaryhmien myötä. Ylinen on kuitenkin alkuperäiseen tapaan edelleen viileää tilaa, jonka vuoksi ryhmille on pakkasvaraus. Ryhmien alkaessa varhain keväällä lämmitämme kuitenkin tilaa infrapuna -lampuilla.

Tervetuloa Lottalan tilalle! Olemme innoissamme, että navetan ylinen herää tänä keväänä joogaryhmien myötä uudella tavalla eloon!

Lue lisää: Äitiysjooga