Terveys

Navettajooga- ja Äitiysjoogaryhmät Keväällä 2022

Ilokseni voin kertoa, että olen saanut innon ja rohkeuden lanseerata kaksi joogaryhmää uudella konseptilla! Keväällä 2022 aloitan ohjaamaan tilallamme Navetta– ja Äitiysjoogaa Järvenpään rajalla, Tuusulan kupeessa, aivan keskellä Keski-Uusimaata, jonne on helppo tulla myös Hyvinkäältä, Keravalta, Nurmijärveltä ja Vantaalta. Ryhmät alkavat maaliskuussa ja niihin voi nyt ilmoittautua iidaeveliinar (at) gmail.com.


Navettajooga

Navettajooga on perustason rauhallinen joogatunti, joka sopii kaikille. Tunti kehittää kehon liikkuvuutta, rangan liikkeitä, kehon voimaa sekä mielenrauhaa.

Tunnin alkupuolella keskitymmeerityisesti selkärangan tukea ja liikkuvuutta lisääviin harjoituksiin, mutta myös lempeästi kehon muuta voimaa kehittäviin joogaliikkeisiin. Vahvistavien harjoitusten jälkeen rauhoitumme edelleen venytyksiin ja loppurentoutukseen.

Navettajooga – KEVÄT 2022

Aika: Lauantaisin 11-12, 12.3.-30.4. (Poislukien pääsiäsviikko 15.4.)
Paikka: Lottalan Navetta, Tuusula
Hinta: Ennakkomaksu 115e / 7 kertaa
Ohjaaja: Iida-Eveliina Rantalainen (fysioterapeutti, AMK)
Ilmottautumisaika: 7.3. mennessä
Ilmoittautuminen ja lisätiedot: iidaeveliinar (at) gmail.com
Tarvikkeet: Ulkoliikuntavaattteet, jooga-alusta

LUE LISÄÄ NAVETTAJOOGASTA


Äitiysjooga

Äitiysjooga on rentouttava, odottavaa kehoa lempeästi vahvistava ja synnytykseen valmistava joogatunti. Äitiysjooga sopii kaikille äideille, joilla on hieman liikuntataustaa, raskauden kaikissa vaiheissa.

Aloitamme tunnin lempeillä selkärankaa lämmittävillä liikkeillä. Vahvistamme sen jälkeen kehon tärkeitä tukilihaksia ja rauhoitumme loppua kohden keskittyen kehon liikkuvuuteen, lihasten ja mielen rentoutukseen sekä hengitykseen.

Äitiysjoogassa tehtävät harjoitukset on suunniteltu auttamaan äidin odottavan kehon asennonmuutoksissa. Tunnilla huomiota kiinnitetään erityisesti selän ja lantion alueen sekä syvien lihasten, kuten lantionpohjan, toimintaan. Äitiysjoogassa myös valmistelemme kehoa synnytykseen opetellen rentoutumaan ja hengittämään.

Äitiysjooga – KEVÄT 2022

Aika: Tiistaisin 18-19, 15.3.-3.5. (Poislukien pääsiäsviikko 12.4.)
Paikka: Lottalan Navetta, Tuusula
Hinta: Ennakkomaksu 115e / 7 kertaa
Ohjaaja: Iida-Eveliina Rantalainen (fysioterapeutti, AMK)
Ilmottautumisaika: 7.3. mennessä
Ilmoittautuminen ja lisätiedot: iidaeveliinar (at) gmail.com
Tarvikkeet: Ulkoliikuntavaattteet, jooga-alusta

LUE LISÄÄ ÄITIYSJOOGASTA

Turvallisuus

Joogaryhmät järjestetään turvallisesti pienryhmätunteina (max. 9 asiakasta + ohjaaja), jonka vuoksi ryhmiin on ennakkoilmottautuminen 7.3. mennessä iidaeveliinar (at) gmail.com.

Lisätiedot ryhmistä:

Iida-Eveliina Rantalainen
p. 040 0708096
iidaeveliinar (at) gmail.com